Ajankohtaista

ITB Asia 2018

VisitKarelia Destination -hankkeen vuosi 2018

19.12.2018

VisitKarelia Destination – yhteenveto vuoden 2018 toiminnasta

VisitKarelia Destination on Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n hallinnoima hanke, jonka tavoitteena on maakunnan kansainvälisen matkailun ja markkinoinnin kehittäminen. Yksi hankkeen keskeisistä tehtävistä on kauppasuhteiden kehittäminen matkanjärjestäjien kanssa.

Vuoden 2018 hankkeen eri toimenpiteiden tuloksena uusia matkailupalveluita on saatu kehitettyä saksalaiselle Teltow Aktivreisen matkanjärjestäjälle sekä muutkin uudet toimijat ovat ottaneet tuotteita myyntiin kesälle 2019. Leirikoulutuotteita ja ohjelmia on kerätty ja kehitetty Aasian markkinoille ja kiinnostus niitä kohtaan on ollut kohtuullinen. Kyselyitä ohjelmista on tullut vuosille 2019 ja 2020. Alueella on vieraillut ostajaryhmiä Kiinasta, Koreasta sekä Keski-Euroopasta, joille Pohjois-Karjala on ollut entuudestaan vielä tuntematon.

Yhteistyö sveitsiläisen Kontiki Reisenin kanssa on jatkunut ja hanke on tukenut kuluttajamarkkinointia Sveitsiin. Uutena avauksena on ollut yhteistyö Kiinan suurimman online-matkatoimisto Ctripin kanssa. Pohjois-Karjala on ollut mukana kiertomatkaohjelmissa sekä majoitusvaihtoehtoja on ollut tarjolla kampanjan etusivulla.

Loppuvuodesta hanke käynnisti kuluttajamarkkinointikampanjan, joka on suunnattu erityisesti Pietarissa ja Moskovassa asuville venäläisille. Mainoskampanjan arvo on 15.000 euroa. Tutustu kampanjaan klikkaamalla tästä.

Maakunnan matkailun kasvun kannalta keskeistä olisi panostaa opastettuihin aktiviteettehin, majoitusinvestointeihin, nettisivuihin, niiden kieliversioihin sekä palveluiden helppoon ostettavuuteen.
 

Tutustu yhteenvetoon hankkeen toimenpiteistä - klikkaa tästä.


Kysyttävää hankkeeseen tai toimenpiteisiin liittyen?
Otathan yhteyttä!


Hankkeen henkilöstö:

Laura Vilander
kehitysjohtaja
puh. 040 137 2279
laura.vilander@visitkarelia.fi

Anna Härkönen
projektikoordinaattori
puh. 0400 239 619
anna.harkonen@visitkarelia.fi

Jonna Piipponen
projektisihteeri
puh. 040 487 4897
jonna.piipponen@visitkarelia.fi

 

Takaisin arkistoon