Välitysmyynti: Etsimme sinulle asiakkaan

VisitKarelia Sales Oy (Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n tytäryhtiö) välittää lomamökkejä, ohjelmapalveluja, valmiita pakettimatkoja sekä tapahtumalippuja ryhmille, yrityksille sekä yksittäisille asiakkaille. 

Kun teet myyntiprovisioon pohjautuvan välityssopimuksen kanssamme, saat tuotteesi myyntipalveluumme. Tuotteesi on tällöin näkyvillä VisitKarelia-verkkokaupassa ja muissa tuotejulkaisuissamme. Näin tuotettasi voidaan myös myydä, kun asiakkaat ottavat yhteyttä myyntipalveluumme.

Lomamökit

VisitKarelia Sales Oy on kokenut lomamökkien ja lomahuoneistojen välittäjä. Olemme Pohjois-Karjalan kattavin loma-asuntojen välittäjä noin 200 eri kohteella. Välityksessämme olevat loma-asunnot ovat varattavissa sähköisesti visitkarelia.fi -palvelussa. Meiltä saat loma-asunnollesi arvion vuokratuotoista sekä valtakunnalliset laatuluokitukset. Autamme kohteen hinnoittelussa ja muissa käytännön asioissa.

Lue lisää: > Lomamökkivälitys

Tapahtuma-, kokous- ja yritysmyynti

Etsitkö yrityksellesi kokous/kongressipaikkaa? Virkistyspäivien, tyky-päivien ohjelmaa, aktiviteetteja henkilökunnallesi tai asiakkaillesi?

Visit Karelia Sales Oy auttaa sinua järjestelyissä. Säästä omaa työaikaasi ja jätä kaikki huoleksemme. Kauttamme saat avaimet käteen periaatteella kaikki järjestelyt: tilavaraukset, majoitus, ruokailut, kuljetukset, ohjeisohjelma, aktiviteetit ja liput tapahtumiin. Laskutamme kaikki palvelut samalla laskulla.

Meillä on ajantasainen tieto maakunnan kokous/käyntikohteista, palveluista ja tapahtumista sekä ammattitaitoista osaamista 20 vuoden ajalta matkailupalveluista Pohjois-Karjalassa.

Kysy meiltä valmiita kokous/virkistyspaketteja! Räätälöimme myös juuri teidän tilaisuuteen sopuivan ohjelman.

Teidän kokous/virkistyspäivänne onnistuminen on meille tärkeää!

Liput ja oheistuotteet

VisitKarelia-verkkokaupassa voi myydä tapahtumiin sähköisiä pääsylippuja sekä markkinoida oheistuotteita.

Myynnin koordinointi

Yhteistyökumppaneillamme on kullakin oma kontaktihenkilö VisitKarelia Sales Oy:ssä. Hän seuraa kumppanimme myyntiä, raportoi siitä ja antaa mahdollisia kehitysehdotuksia tulokselliseen yhteistyöhön.

Lomamökit: Myyntipäällikkö Tarja Harinen, 050 349 6009, tarja.harinen@visitkarelia.fi

Muu myynti: sales@visitkarelia.fi